Bloggerlar Özgen/Ataevlerde ...


Merhaba  sevimli tatlar dostları,



Bu gün yine bir mekan postu ile karşınızdayım.Bilenler bilir burdan , facebooktan ve instagramdan sık sık yayınlarım.Biz Bursalı Blogerlar sık sık bir araya geliriz.Bu hafta sonu yeni açılan ama hiç birimizin yabancı olmadığı hatta tüm Bursalıların istisnasız bildiği bir mekandaydık.



Özgen … Lise zamanlarımızın vazgeçilmez buluşma ve  tavla mekanı.Özgen kahve Bursa / Ataevlerde yeni bir yer açmış.Kahvaltı için buluştuk blogger canlarla ..

Minik aslanım uyumadığı için ben her zaman ki gibi biraz geç kaldım.harika donatılmış bir masa ile gülen yüzler karşıladı beni ..

Sıcacık çaylar  ve Özgen Kahve nin güler yüzlü personeli ile muhteşem bir kahvaltı sofrası


Bahçesi ve hoş mimarısi ile kesinlikle tercih edilecek bir mekan ancak ben sadece bu resimde geride kalmis ancak sıcacık yumuşacık ve enfes tattaki ekmekleri için bile her hafta sonu gidebilirim.Bu ekmekçiklerin lezzetini size nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama kesinlikle şunu söyleyebilirim ki resimde durdukları kadar masum durmuyorlar.


Sıcacık şömine ve rengine vurulduğum koltuklar..

Kahvaltımızın neşesi çağan , güzel annesi ( kitananinguncesi@blogspot.com) ve marifetli eller smilenawold

Tes çevrilmiş cay bardakları ile yapılan ve mekanı yansıtan avize

 Uykudan uyuyan oğlum da katıldı bize ..
 Çağan ve Rüzgar minik bloggerlar ..



Kaliteli hizmeti, lezzetli ikramları ,bahçesi ve şık mimari ise bu yazın vazgeçilmez mekanları arasına girdi bile .. Bu soğuk kış gününde şömine başında sıcacık çay yada kahve içmek için,yada bahar tadında günlerde bahçe keyfi için mutlaka uğranması gereken bir yer olarak listeye alındı.Şiddetle tavsiye edilir.
 sevgiler




 

HABERLER

Sevimli Tatlar Copyright 2015. Tüm hakları saklıdır.
Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kopya edilmesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.

ÜYELER